2014. január 12., vasárnap

1.rész:Miért pont mellé?

Sziasztok!
Itt az első rész,a közös blogunkról!A történetben nem létezik a 1D!
Remélem tetszeni fog,hagyjatok nyomot magatok után! ;)
Lala és Anna 


Sam Horan
-Sam,siess,mert elkésünk!-kiált Niall,az ikerbátyám.Gyorsan felkapom a táskám és a cipőm és már rohanok is,anyu a kezembe nyomja a reggelimet,míg apu elmotyogok egy 'jó légy'-et,és folytatja az újságolvasást, gyors puszi után,ott hagyom őket,mert Chris már dudál. Chris a pasim,bár néha elég görény,azért szeretem,azt hiszem...
Bepattanok a hátsó ülésre és már száguldunk is,Chris perverzen kacsint rám a visszapillantóból,úgy,hogy Niall ne lássa.Ha látna,Chris már rég halott lenne,de mivel én nem merem neki elmondani,hogy mit művel velem,ezért mindig megússza.Nagyon utálom őt!Nem,Sam,ő a pasid,szeretned kell,bármit tesz!
-Alig várom,hogy Malik meglássa a meglepetésemet!-és már megint.Niall a suli legmenőbb arca,és van egy csoportunk,igazából nagyon jó fejek,kivéve Chris és pár foci játékost,de mivel Niall a focikapitány,ezért nekik is velünk kell lógniuk.A legjobb barátnőm,Olivia is a csapathoz tartozik és Niall legjobb haverja,na meg az én örök támaszom Liam is.Oliv olyan,mintha a húgom lenne,mindig én vigyázok rá,de természetesen amikor,nekem van rá szűkségem,akkor ő is ott van,Liam pedig a második 'fogadott' bátyám.Imádom őket.
És persze,ott van Zayn Malik és a bandája,ők amolyan 'rossz fiúk' a suliba,mindig lógnak,de valahogy mindig sikerül kettessel átcsúszniuk,állítólag drogoznak,piálnak,cigiznek,dílerkednek stb. Szerintem ezek csak rossz indulatú pletykák,de sajnos Niall nem így gondolja,és szanaszét szívatja őket.Pedig szerintem ők csak egy ugyanolyan csapat,mint mi vagyunk.Jó baráti kör.
Habár ők is nem egyszer keresztbe tettek nekünk,úgy mond ősellenségek vagyunk,legfőkébb Niall és Zayn -a két vezető- utálja egymást.
-Hűű,de kíváncsi leszek a pofájára!-ért egyet Chris is.
-Mit csináltatok már megint?Miért nem hagyjátok már ebbe ezt az egész háborúskodást?!-ráncolom a homlokom,mivel tudom,hogy Niall nem ilyen.Ő igazából egy nagyon kedves,odaadó,imádni való fiú,de valamilyen okból kifolyólag,ha Zaynről van szó,akkor nem érez mást,csak gyűlöletet.
Mellesleg a legeslegjobb testvér a világon,mindenben segít,megvéd,támogat.Neki bármit elmondhatok,és ez persze fordítva is igaz.A széltől is óv,pont ezért nem mondhatom el neki azt azt egy dolgot,hogy Chris néha megver.Ezt nem szabad meg tudnia,mert akkor bomlik a csapatunk és Niallnek a csapat a legfontosabb!
Ezért takargatom mindenki elől a kezem és a nyakam,ha látnák a zöld-kék foltokat,biztos fele annyira se szeretnék Christ!Miért nem szakítok vele?Mert mindenki oda van érte,őt képzelik mellém a szüleim,Niall, a barátaim férjként,mert ő tökéletes.Na,persze...
-Jaj,ne hisztizz már,megérdemlik!-mondja Chris,mire Niall persze hevesen bólogat.
Közben megérkezünk és a suli előtt találkozunk a csapat többi tagjával.Olivot megölelem,Liam is átkarol,majd Chris mellém szegődik és elindulunk a folyóson.Mikor Zayn mellett megyünk el,akkor látom csak,hogy a szekrénye teli van firkálva,ő pedig kinyitja azt és ebben pillanatban,ráborul rengeteg szemét.Oh,istenem,Niall ez mire volt jó?
A fiúk hangos röhögésben törnek ki,míg Louis Tomlinson oda lép barátja mellé,és segít neki eltakarítani.
Na,igen Louis.Zayn után ő a második rossz fiú,úgymond ő a helyettes,ha nincs ott a vezetőjük.Magas izmos alakját alaposan kitanulmányoztam már,kék szemei pedig lenyűgözőek,az biztos,hogy Louis nagyon jól néz ki.Még kilencedikben sokat szemeztünk egymással,de amikor megalakultak a csapatok,akkor már tudomást sem vett rólam,ő a rosszakhoz tartozik.Gyűlölnöm kéne őt,mivel elvileg az ellenségem,de egyszerűen nem tudom,ahogy Zayn se,nekem semmi bajom velük.
Odalépek hozzájuk és leguggolok,majd elkezdem szedni a szemetet.Az én hülye bátyám csinálta ezt, kötelességem legalább bocsánatot kérni.Mindenki megdermed tettemre, és értetlenül állnak a dologhoz.
Bocsánatkérően nézek Zaynre,miközben mindenki minket figyel,már épp szólásra nyitnám a számat,amikor valaki felránt,és erősen szorítva karomat,elhurcol valamerre.
-Mégis mi a faszt képzelsz,Sam?!Nekik tilos segíteni!Ezt a kis mutatványt kurvára megbánod!-sziszegi Chris az arcomba,közben pedig már tudom,hogy újabb kék-zöld foltokkal fogok gazdagodni.Halálra rémítenek dühösen izzó szemei,elenged és visszamegyünk,ahol Zayn ordibál egy sort Niallel,majdnem összeverednek,ám ekkor megszólal a csengő.Mindenki megy a dolgára,szerencsétlenségünkre az egész bagázs egy osztályba ját,így a terembe feszült hangulat uralkodik.Megyek helyemre,és egyszer csak egy kék szem párba ütközök,Louis bámul rám kifejezéstelen arccal.Gyorsan elfordítom a fejem és leülök a  helyemre, Oliv mellé. Az öreg banya matektanár elkezdett magyarázni a másodfokú egyenleteket, amihez most semmi kedved nem volt.
-Hé, mi volt ez a szünetben?-fordult felém Oliv.
-Semmi.-adtam a rövid választ, mert nem akartam,hogy utána még Chrisre is rákérdezzen.Már épp kérdezett volna rá, amikor a tanár ránk szólt.
-Miss Horan, megtudhatnám mi olyan fontos megbeszélni valójuk van?
-Semmi.-vágom rá.
-Hogy beszél?!Azonnal üljön...mondjuk,Mr.Tomlinson mellé,Mr.Malik pedig üljön a helyére!
Megfagy a levegő a teremben.Én döbbenten meredek előre,nagyon nem akarok egy rossz fiú közelébe ülni,mert akkor Chris biztosan idegbajt kap.Főleg nem Louis mellé...-Gyerünk már!-ordít a tanár,nekem pedig nincs más lehetőségem.Felállok a helyemről,felkapom a cuccaim és leülök Louis mellé.Szinte érzem a tekintetét rajtam,de nem foglalkozok vele.Ránézek Chrisre,aki majd felrobban a dühtől,ezért inkább a füzetemre koncentrálok az óra többi részében. Az óra felénél Louis megbök,én meg ránézek és elveszek kék szemeiben.
-Bántott?-suttog és mélyen a szemeim közé néz.Miért érdekli?Ugye nem vette észre?Nem fogom pont neki elárulni,azt sem értem,miért foglalkozik ezzel.
-Nem.-zárom le a témát majd visszatérek a füzetemhez.Pár percig még bámul,majd ő is írni kezd.



2 megjegyzés: